De Oudervereniging Bataafs Lyceum (OVBL) wordt aangevoerd door een groep intensief bij de school betrokken ouders. De OVBL functioneert op die manier als antenne voor wat er bij de ouders en verzorgers van de leerlingen leeft, en als klankbord voor de schoolleiding van het Bataafs Lyceum.

Jaarlijks biedt zij alle leden, dus alle andere ouders of verzorgers, een avond aan waarop zij informatie krijgen over wat de OVBL zoal deed en doet. De OVBL nodigt u van harte uit op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van donderdag 4 maart 2021 vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst is dit jaar vanwege de coronamaatregelen digitaal. U kunt aanschuiven via deze Zoom-link. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de ALV zal de OVBL kort verantwoording afleggen over de uitgaven in het vorige schooljaar. Daarna horen we graag van u wat er zoal leeft. Dat mag van alles zijn: van vragen over de gevolgen van de coronacrisis tot ideeën over de school, de leraren en de lessen.

Bovendien doen we een beroep op u: voor het komende schooljaar zoekt het bestuur versterking met onder anderen een penningmeester. Dus grijpt uw kans om mee te praten over en met de school van uw kind!

Wilt u het bestuur alvast voorbereiden op een leuke en/of scherpe vraag? Neem contact op via het formulier hiernaast.